Ydelser vi tilbyder

Digital markedsføring

Vi tilbyder komplet digital markedsføring inden for SEO, herunder hjemmesidedesign og optimering, samt tekstforfatning af tekster til hjemmesider og sociale medier.

SEo

SEO står for søgemaskineoptimering, og handler kort fortalt om, at man optimerer en hjemmeside, så den kan opnå bedre placeringer i søgeresultaterne. På den måde øges eksponeringen, da flere potentielle kunder vil få øje på hjemmesiden. SEO handler samtidig om at konvertere de potentielle kunder til salg og øget omsætning.

Hjemmesidedesign & optimering

For at kunne konverterer kunder via en hjemmeside, er det afgørende at hjemmesiden fremstår troværdig og professionel. Vi står for at designe nye hjemmesider, og optimere eksisterende, så de bliver bedre i stand til at konvertere potentielle kunder.

Tekstforfatning

For at en hjemmeside kan blive fundet i søgeresultaterne, er det afgørende at hjemmesidens indhold afspejler de søgninger, som hjemmesiden har til mål at blive fundet på. Det gøres ved at optimere tekstindholdet, så det afspejler de udvalgte søgninger og søgeresultater.

F.A.Q.

Få svar på ofte stillede spørgsmål.

SEO står for søgemaskineoptimering, og handler om at optimere på en hjemmeside, så den opnår bedre placeringer i søgeresultaterne. Dette gøres ved at udvælge søgeord der er relevante for hjemmesiden, som hjemmesiden herefter optimeres efter. Se en video øverst på siden, der kan gøre det nemmere at forstå hvad SEO er, og hvorfor det er så fordelagtigt.

Op mod 90% af dem der søger efter noget på internettet, herunder de ydelser, services og produkter du tilbyder på din hjemmeside, vil søge efter det de leder efter på Google. Det betyder samtidig at langt de fleste der søger efter noget på internettet, vil finde hvad de søger gennem søgeresultaterne på Google. Derfor er SEO vigtigt for dig og din virksomhed, da det vil øge eksponeringen af din virksomhed og hjemmeside markant i søgeresultaterne. Det vil i sidste ende betyde en øget omsætning og forbedrede resultater.

Når man inden for SEO snakker om eksponering, så henviser man til at hjemmesiden gøres mere synlig for potentielle kunder. Når potentielle kunder søger efter de ydelser, services og produkter der tilbydes på hjemmesiden, gælder det om at øge eksponeringen, ved at gøre hjemmesiden mere synlig i søgeresultaterne. Den øgede eksponering gør det nemmere for potentielle kunder, at finde frem til lige netop din hjemmeside. Det er fordelagtigt for dig, da du dermed kan få flere kunder, så længe din hjemmeside er i stand til at konvertere.

Når man inden for SEO snakker om konvertering, henviser man til at gøre hjemmesiden bedre i stand til at overbevise de potentielle kunder om at købe et produkt, sende en besked, tage kontakt eller foretage den handling på hjemmesiden, man gerne vil have de potentielle kunder foretager. Med den rette SEO-optimering vil du kunne få flere potentielle kunder ind på din hjemmeside, men det er ikke ensbetydende med, at du også får flere kunder. Det er således afgørende at din hjemmeside kan konvertere de potentielle kunder til at være rigtige kunder og salg. Dette gøres gennem en optimering af hjemmesidedesignet.

Vores priser på en komplet SEO-optimering starter fra 10.000 kr. Det er dog svært at give en konkret pris uden på forhånd at have kendskab til, hvilke tiltag der er nødvendige. Det er derfor nødvendigt først at foretage en indledende analyse, inden der kan gives en konkret pris. Bemærk at alle vores priser er engangsydelser, og at du ikke betaler en løbende pris måned-til-måned. Det er dog muligt at dele betalingen op i rater.

Vores priser på en ny hjemmeside starter fra 5.000 kr. Her får du med i prisen en begrænset SEO optimering, kontaktformular, integration med sociale medier og opsætning af tekst og billeder. Ønskes der yderligere integrationer, såsom nyhedsbrev og bookingsystem, og skal vi stå for at levere tekstindholdet og billeder, vil prisen som følge heraf være højere. 

Vores priser på tekstforfatning starter ved 0,25 kr pr/ord. Det kan derfor være forholdsvist nemt at udregne en pris, hvis du ved hvor mange ord du skal have skrevet. Vi anbefaler at der bliver skrevet minimum 300 ord pr/side på hjemmesiden. En normal hjemmeside for en normal virksomhed, indeholder gerne mellem 5-10 sider. Bestilles tekstforfatning som en del af SEO eller hjemmesidedesign, er opsætningen af teksterne på hjemmesiden inkluderet.

Kontakt os og hør mere

Vi tilbyder gratis indledende rådgivning

Tilfredse kunder

Vores markedsføring skaber resultater og tilfredse kunder. Se vores anmeldelser og hvad tidligere kunder har at sige om vores kompetencer.